Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Zákazníkov benzínky šokoval masturbujúci muž: Priamo pred nimi si do zadku strčil... Nechutné VIDEO!

(Zdroj: X/PepoGuardiosito)

RÍM – Zákazníci čerpacej stanice neverili vlastným očiam. Priamo pred nimi totiž postarší muž začal s pomocou tankovacej pištole masturbovať. Video z tohto znepokojujúceho incidentu sa dostalo aj na sociálne siete.

Bizarné video, ktoré sa na sociálnych sieťach okamžite stalo virálnym, šokovalo ľudí a zároveň vyvolalo viac otázok ako odpovedí. Na záberoch vidno staršieho muža na čerpacej stanici, ktorý si stiahne nohavice, do zadku strčí tankovaciu pištoľ a začne masturbovať. Keď sa rozhliadol okolo, zahliadol osobu, ktorá ho natáčala a začne na ňu kričať. Pomaly si vyberie tankovaciu pištoľ zo zadnice, druhú ruku stiahne z genitálií a natiahne si nohavice.

Muž masturboval na čerpacej stanici: Do zadku si strčil... Nechutné! VIDEO obletelo internet (Zdroj: X/PepoGuardiosito)

Nie je jasné, kde presne bolo video natočené, ale podľa nápisov okolo čerpacej stanice sa incident pravdepodobne odohral v Taliansku. Totožnosť muža je zatiaľ neznáma. Napriek tomu niet pochýb, že tento počin musel byť extrémne bolestivý. Ako informoval denník Daily Star, muž mohol riskovať svoj život.

Ľudia na sociálnych sieťach zostali po zhliadnutí záberov v nemom úžase. Mnohých mužov nehorázny počin znechutil. „Čo som to práve videl? A to aj za bieleho dňa,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Čo je to za krajinu, aby som vedel, kde radšej netankovať,“ napísal ďalší. „Odteraz budem určite používať rukavice,“ podotkol tretí.

Viac o téme: Čerpacia stanicaMasturbovanie na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu